Les sessions de la biblioteca

Per on anar?
A sota podeu seguir les activitats a la manera habitual dels blogs, de la més recent a més antiga. I, si voleu consultar-les nivell a nivell, aneu a una de les columnes de la dreta. Si ho necessiteu, consulteu la pestanya "Guia d'ús". Al professorat us pot ser d'utilitat mirar la pàgina "Pedagògicament parlant".

....... .............................................

Fi de curs

A l'estiu, ja sabeu, hi ha temps per a tot! També per a llegir!
S'ha acabat un altre curs!
Avui l'hem acomiadat al pati amb cançons i danses.
De fet ja fa dies que a la biblioteca també es notava que la fi del curs s'acostava: la confecció dels dossiers, els diplomes d'Exploradors de biblioteca de final de cicle, els reculls dels llibres llegits, les celebracions de les Estrelles de Bon Lector, els retorns a ultima hora dels préstecs...
I a l'escola, les actuacions i la festa de fi de curs!
Aquest any, com que feia de cotutora de , hem viscut moments molt emocionants. Voldríem compartir amb tots els nens i nenes de l'escola el Lipdub de fi de curs. Ja veureu, a l'itinerari reconeixereu els diferents espais de l'escola. I és clar, no hi podia faltar la biblioteca!
Cal dir que els organitzadors de tot plegat han sigut els pares i mares de 6è, que aques fi de curs han preparat uns muntatges extraordinaris.
Aquí teniu el fantàstic Lipdub de 6è:
(Organització, guió i autors del muntatge audiovisual: Comissió de pares i mares de la festa de fi de curs)

B O N   E S T I U  !  !  !    i    B O N E S     L E C T U R E S ! ! !