Les sessions de la biblioteca

Per on anar?
A sota podeu seguir les activitats a la manera habitual dels blogs, de la més recent a més antiga. I, si voleu consultar-les nivell a nivell, aneu a una de les columnes de la dreta. Si ho necessiteu, consulteu la pestanya "Guia d'ús". Al professorat us pot ser d'utilitat mirar la pàgina "Pedagògicament parlant".

....... .............................................

CM i CS: Ens animem a participar a Kuentalibros?

Kuentalibros és un projecte adreçat als centres educatius. Des del blog del projecte ens animen a participar i ens expliquen clarament que cal fer per ser un Kuentalibros. Mira aquesta presentació i dóna un cop d'ull al blog de Kuentalibros... A les classes de biblioteca en parlarem!


Aquí tenim enumerats els passos per a convertir-nos en veritables Kuentalibros:
1.- Llegir tant com puguis i triar aquelles lectures que t’han agradat especialment. Segur que és fàcil recordar aquelles lectures, però a més a més et demanem que reflexionis sobre per què et van agradar i ho comparteixis amb altres lectors.
2.-Escriure. Recull les teves reflexions en un escrit i fes un petit text amb… a) El teu nom (sense els cognoms), edat, títol de la lectura i autor (presentació). b) una descripció de la lectura pensant molt bé fins a on pots explicar. c) Els motius pels que creus que aquesta lectura val la pena i pot interessar a altres lectors.
3.-Parlar. Aprofita les TIC per compartir la teva recomanació. Crea un discurs breu, centrat en el text que has escrit. Grava un vídeo (entre 1 i 2 minuts) i puja’l a YouTube o si ho prefereixes utilitza el format podcast (ser tímid no és cap excusa).
4.- Escoltar. Altres lectors han fet el mateix que tu. Val la pena escoltar les seves recomanacions quan ens plantegem triar una nova lectura. Pots cercar per autors, títols o per nivell educatiu. Trobaràs totes les possibilitats.

Ens animem a participar-hi?