Les sessions de la biblioteca

Per on anar?
A sota podeu seguir les activitats a la manera habitual dels blogs, de la més recent a més antiga. I, si voleu consultar-les nivell a nivell, aneu a una de les columnes de la dreta. Si ho necessiteu, consulteu la pestanya "Guia d'ús". Al professorat us pot ser d'utilitat mirar la pàgina "Pedagògicament parlant".

....... .............................................

5è. Com fer una recomanació d'un llibre (1) i per a què

Ja sabeu que a la Biblioteca Estalella disposem d'uns full que podeu agafar i omplir amb la recomanació d'un llibre.
Fem memòria del què hem parlat a la classes de biblioteca:

A. Com fer una recomanació:
Després de llegir un llibre que t'hagi agradat especialment, ja saps, agafa una fitxa de "Jo us recomano...", ( les d'aquest curs són de color groc, el passat eren de color verd, ...)
  1. Omples la part de dalt amb les teves dades.
  2. Poses les dades del llibre. No t'oblidis de la signatura! (així els teus companys podran retrobar-lo a les prestatgeries)
  3. Penses una mica i escrius la recomanació. (En un proper article faré una guia per fer recomanacions i et recordaré com fer una recomanació completa).
B. Per a què serviran les teves recomanacions?
      - Per animar i compartir amb els teus companys i companyes els llibres que us agraden. Com si féssiu publicitat d'un bon producte.

C. Què fem amb les teves recomanacions?
  1. Amb totes les recomanacions fem un llibre que recull tots els "Jo us recomano" (classificats per edats) i que tothom el pot consultar per agafar idees de quins llibres llegir.
  2. Els nois i noies de 5è. graven les recomanacions i després s'emeten per Ràdio Estalella al programa dels dilluns, a l'espai de "Llegim"
  3. I si tot va bé i està a punt, fem els vokis amb les recomanacions.

1 comentari:

andrea 2na ha dit...

aquesta foto `es interessant molt perque es molt vqnica .