Les sessions de la biblioteca

Per on anar?
A sota podeu seguir les activitats a la manera habitual dels blogs, de la més recent a més antiga. I, si voleu consultar-les nivell a nivell, aneu a una de les columnes de la dreta. Si ho necessiteu, consulteu la pestanya "Guia d'ús". Al professorat us pot ser d'utilitat mirar la pàgina "Pedagògicament parlant".

....... .............................................

Com crear i enviar el teu voki


Abans de res, sabeu d'on ve la paraula vokiDoncs és una combinació de "vox", que en llatí vol dir "veu", i "Loki" que, en la mitologia nòrdica, és un personatge bromista.

I ara, anem per feina


Animeu-vos!

Molts de vosaltres ja heu provat amb el voki. A continuació us explico els passos per publicar-los a Biblio-classes. (Fixeu-vos que la pàgina del voki ja us va orientant sobre què heu de fer).

Primers passos:
-Allà on diu "Custumize Your Caracter": Crea el teu personatge de voki triant la cara, el cabell, els accessoris, etc (ha de ser d'una manera que t'hi identifiquis), 
-On diu "Give It a Voice": Has de triar la icona de la carpeta i buscar el teu arxiu d'àudio que vas gravar.
-Allà on diu "Backgrounds", escull la icona de la carpeta i escull una imatge de l'espai de la biblioteca.
-Si vols també pots escollir el color del marc, allà on diu "Players".
Ara ja tindràs el teu "avatar" apunt. Faltarà publicar-lo i enviar-lo.
Segons passos:
-Clica on diu "Publish" i, si tot va bé, et dirà que la teva escena s'ha guardat ("saved"); i escriure el teu nom i classes.
-Important!: 
  • Llavors has d'escollir la primera pestanya, la que diu ""Add to your site"; .
  • Triar el tamany mitjà; amb el ratolí dret;
  • I seleccionar el primer codi amb el ratolí (allà on diu: "For Most Sites Use This Code"). El codi es posarà de color blau. Seguidament copiar (fent ratolí dret/copiar) tot el codi.
Tercer i últim pas:
-Enviar un correu a bibliotecaestalela@gmail.com posant a "assumpte": voki, el teu nom i curs i a "missatge": enganxar el codi del teu voki que havies copiat abans.
I ja està, jo rebré el correu, copiaré el codi del teu voki i el publicarem a Biblio-classes (es podrà veure anant a l'etiqueta dei a Recomanem llibres.
Recomanació:
A l'adreça de voki et pots crear un compte per anar guardant amb seguretat els teus vokis. Ho has de fer a la pestanya de la part superior esquerra on diu "My voki"; entrar i a on diu "sign me up", registrar-vos donant la informació que us demana.
Passos complementaris: Abans, clar, hauràs de tenir feta una fitxa de Jo us recomano... i haver-la gravat (a Biblio-classes hi ha una entrada que orienta de com fer-ho).


Ara ja estàs en disposició de fer i enviar un voki per a Biblio-classes.

1 comentari:

julia carabias de 4t ha dit...

jo ja le fet paro cla sense el final si no per a gracia