Les sessions de la biblioteca

Per on anar?
A sota podeu seguir les activitats a la manera habitual dels blogs, de la més recent a més antiga. I, si voleu consultar-les nivell a nivell, aneu a una de les columnes de la dreta. Si ho necessiteu, consulteu la pestanya "Guia d'ús". Al professorat us pot ser d'utilitat mirar la pàgina "Pedagògicament parlant".

....... .............................................

5è. Com fer el text de les recomanacions de llibres (2)


Continuem amb la manera d'omplir la fitxa "Jo us recomano...":
Abans de res, omples les teves dades. Ets l'auror/a de la recomanació. Seguidament has de posar les dades que et demana la fitxa sobre llibre que has escollit per recomanar. Això permetrà saber sobre quin llibre parles i després poder-lo trobar a les prestatgeries de la biblioteca. Ara ja pots fer la recomanació.
  1. Has de començar posant quin tipus de llibre és (per exemple: "És un llibre de poesia...", "És un llibre d'aventures...", "És un llibre de misteri...", etc. o bé  "És un còmic...", "És un còmic de la col·lecció de...", etc.). Et pot guiar la classificació que tenim a la biblioteca:
  2. 3. Has de continuar explicant una mica de què va el llibre (però, alerta!, sense explicar el final, que no tindria gràcia...) Per exemple: "Tracta de...", "Va de...", "Explica la història de...", etc.
    4. I, finalment, donar la teva opinió. Pensa-ho una mica, busca dins teu quina impressió t'ha fet, què has sentit... Mira de ser una mica original... No diguis només:"és divertit", sinó que mira d'explicar amb les teves paraules perquè el trobes divertit.
    Vinga anima't. Quan t'hi posis trobaràs la manera de fer-ho!

1 comentari:

grup de 5èB grup 2 ha dit...

Hem entès com fer-ho. Gràcies Anna!